dinsdag 17 juni 2014

Flowers and Cats


Op wit SB karton met rode en gele Archival de tekst stempel van de juni 2014 Sheet 147 A van Stampinback afgedrukt terwijl ik een grote cirkel gemaskerd had. In die lege cirkel de zonnebloem gestempeld van Sheet 142 A en deze met Distress inkten en waterpen ingekleurd. De kaart smaller gemaakt, en de bladeren van de zonnebloem uitgeknipt zodat het één geheel is gebleven. Drie x de andere bloem van dezelfde sheet 142 A afgedrukt. Op de witte kaart ook de grotere tekst afgedrukt, deze met zwarte Stazon, de tekst komt van Sheet 143 A. De onderste en bovenste rand van de kaart met gele Distress inkt en waterpen losjes gekleurd. De kaart gemat op een knalgele onderkaart waarop ik met rode Archival  de diamond stempel van Sheet 147 A heb gestempeld.

............
En nog een geel/witte kaart:


Hier op een witte correspondtiekaart de poezen van de nieuwe juni sheet 147 B gestempeld met zwarte Stazon. De poezen gemaskerd met maskertape en de zonnebloem drie maal afgedrukt (zie link hierboven). Ingekleurd met Distress inkten en waterpen...ook hier weer niet te stijfjes tussen de lijnen willen blijven.  De tekst is ook met zwarte Stazon gestempeld. De kaart is gemat op een knalgele onderkaart. 
Vrolijke stempels...vrolijke zomer kaarten...

Hartelijke groet/Greetings, Alie :-)

8 opmerkingen:

akkina van steen zei

Mooi hoor deze poezenkaart

Gerrina zei

Mooie kaarten weer! De 1e is mijn favoriet (duidelijk geen katten-mens...). Groetjes, Gerrina

Henriëtte zei

Mooi Alie, ik word vrolijk van de zonnige kleurtjes.

Rianne Timmers zei

Dit zijn wel heel mooie zomer kaarten echt super met super stempels
Liefs Rianne

butterfly zei

Brilliant sunshine cards from Alie!
Alison x

Stampinback zei

Super zonnige kaarten, daar wordt je toch vrolijk van.

Anneke zei

Wat een leuke kaart. Geweldig dat 1 poes geel is.
Geeft iets speels zo'n accent. Groetjes Anneke.

Gerrittina zei

Net als Anneke vind ik het leuk dat je de voorste kat ook geel hebt gemaakt. Hij springt er daardoor nog meer uit. Hele leuke kaart!!

Gr. GZ