zondag 6 juli 2014

Terug van weggeweest


Want voor deze heerlijke stempels wil ik wel weer tijd vrij gaan maken....en het kan gelukkig ook weer. Dus voorlopig ben ik weer op de zondagen met een kaart (of 2) present.
Vandaag twee kaarten met de lange bloemen van de Idiot flowers kit. Voor de eerste kaart heb ik de bloemen met wit en groen beïnkt en 3 keer afgedrukt op kraft papier. De bloemen ingekleurd met picket fence stift en de hartjes met een roze stift. De tekst, scheef, want recht is zo moeilijk, is met zwart gestempeld. Toen alles droog was, heb ik met Versamark de houtafdruk uit de Einstein kit gemaakt. Die dekte niet het hele papier, maar met het (versamark) stempelkussen de onder en bovenkant gesponst. 


Heel anders zien de bloemen eruit op zwart papier. Dit keer de bloemen helemaal met witte Hero Arts inkt afgedrukt. (Dit is een witte inkt die goed wit afdrukt, maar heeft wel een langere droogtijd.) Met een Derwent kleurpotlood de bloemen roze gekleurd, maar ik wilde kijken of ik het roze wat feller kon krijgen door eerst picket fence te gebruiken en dan nog een keer met het potlood. Niet dus. En zo bleef één bloem anders dan de rest. De hartjes wit gemaakt en langs de witte stelen met groen kleurpotlood een lijn getrokken. Nog wat grasjes getekend, met echt dezelfde kleur groen, daar met picket fence langs. De tekst komt van een oud sheet nummer 053 en is afgedrukt met Stazon op pharao papier, een soort perkamentpapier. Het geheel gemat op wit en dat op een paarse kaart. 

Zo, dat was mijn bijdrage voor deze week, ik hoop dat het allemaal duidelijk beschreven is. En natuurlijk is het leuk als jullie een berichtje achterlaten.
Groetjes, Josje


2 opmerkingen:

Henriëtte zei

Mooie kaarten Josje!!

Annemieke zei

Mooi de hout achtergrond. En de bloemen,ja het is weer een super mooie kit deze maand.
Groetjes Annemieke