woensdag 2 juli 2014

Be Amazed - Stampinback Kit 148 - Sheets 148 A en 148 B


Op Stampinback karton de ondergrond gesponsd met diverse felle kleuren Distress inkt. Hierop het  Stencil SB Diamonds overdwars gelegd en met een vochtig babydoekje zachtjes kleur verwijderd. In enkele diamonds, de bloem van de nieuwe Kit 148  (ook als twee losse sheets verkrijgbaar) gestempeld met Stazon Dove Grey. Langs de randen van de diamonds met een grijze marker lijnen gezet. Met een kwastje water op de kaart gespetterd. Links en rechts de stokrozen (daar lijken ze veel op) gestempeld met zwarte Stazon. 

Op een kleiner kaartje (bewerkt met Distress inkten)  hetzelfde SB Diamonds stencil gelegd. Hier staan zowel grote als kleinere diamonds op. Voor het kleinere kaartje dus nu de kleinste vorm gebruikt en het kaartje op dezelfde manier bewerkt als de grotere kaart. Hier enkele spetters omlijnd met een zwarte pigment liner. De gestempelde bloemen komen ook van Kit 148 en deze heb ik ingekleurd met een Papermania marker.
Het kaartje gemat op een zwarte kaart en op de grote kaart bevestigd, net als de grotere kaart. Op een reststukje de tekst gestempeld en met een witte gel pen wat details aangebracht. Dit strookje ook gemat op een zwarte strook en daarna op de kaart. 

Tot slot een zalmkleurige onderkaart gebruikt en dit weer gelijmd op 2 mm dik grijsbord dat ook verkrijgbaar is bij Stampinback.nl.
Daarna de randen met zwarte chalk bewerkt, en een oogje geponst. Deze kaart op grijsbord gaat samen met andere kaarten aan een verzamelring....een zgn. Boekring, ook bij Stampinback te koop.

Geweldige nieuwe stempels, met weer enorm veel mogelijkheden!

Hartelijke groet/Greetings, Alie :-)4 opmerkingen:

Gerrina zei

Mooi deze combi!

Mag het een onsje minder zijn, zei

Een hele mooie kaart !Bijzonder creatief.

Ballie (Bennarda) zei

Leuk Alie met die stencil overdwars, geeft weer een ander effect, mooie kaart.
groetjes Ballie (Bennarda)

Henri√ętte zei

Mooi Alie!