dinsdag 18 november 2014

Stampin`(back) fun...


Een strook tissuepapier bewerkt met Dylusions Ink Spray. Op een strook Stampinback karton Distress Inkt lichtjes aangebracht, hierop het afgescheurde, droge, gekleurde tissuepapier gelijmd. Hierop de bladeren stempel van Stampinback Kit 149 gestempeld met Stazon Teal Blue.
Drie blauwgroene cirkels geponst en drie witte cirkels. Op de witte cirkels ook het gekleurde tissuepapier gelijmd, de randen van het tissuepapier langs de cirkel afgescheurd en de randen van de cirkel met donkerblauwe Distress inkt bewerkt. De blauwgroene cirkels direct op het label gelijmd. Op de witte cirkels teksten van Stampinback Kit 146 gestempeld en het bovenste deel van het kleine meisje van Stampinback Kit 150, met zwarte Stazon. Het meisje met een marker en witte gel pen ingekleurd en deze cirkels verhoogd aangebracht. Drie knoopjes met koordjes op het label vastgemaakt met dubbelzijdig tape. De randen van het label met blauwe Distress Inkt bewerkt en het label op een blauwgroene kaart gelijmd. Bovenin nog een aantal koordjes geknoopt door een geponst oogje.
........................................


Op Stampinback karton één van de cirkel stempels van Stampinback Kit 150 afgedrukt met Stazon Dove Grey. Hierover diagonale lijnen getrokken met een blauwe en groene Distress Stain. De vreemde vogel gestempeld en rechts onderin ook de drie vormen stempel, beide stempels zijn ook van Kit 150. Deze ingekleurd met markers. De tekst komt van Stampinback Kit 143.
Langs de randen een wiebellijntje getekend en aan de buitenkant ervan zwarte, water verdunde Distress inkt, met een penseeltje aangebracht. De kaart gemat op felblauwe en groene onderkaart.

Bedankt voor de belangstelling en de eventuele reacties :-)

Hartelijke groet/Greetings,

Alie :-)

3 opmerkingen:

Ballie (Bennarda) zei

heel erg mooi Alie, de kleuren zijn ook super.Voor beide kaarten.
groetjes Ballie (Bennarda)

Rianne Timmers zei

een pracht kaartje en heel mooie kleur.
Rianne

Gerrina zei

Mooi dat net naast het basis rondje plaatsen; geeft super veel diepte! En je 2e kaart mag er ook zijn; leuk! Groetjes, Gerrina