zondag 23 november 2014

Doorgedraaide pinguïns


Nadat ik de dolfijnen in Alie's cirkels had gezien, draaide ik de afdruk om de juiste positie te kiezen en toen kwamen de pinguïns ineens tevoorschijn, zomaar, 'out of the blue'. 
De cirkels heb ik met Versamark op SB-karton afgedrukt en wit geëmbost, daarna de pinguïns met Memento stiften ingekleurd. In tegenstelling tot normaal heb ik de ogen voorzien van een stipje zwart. Om de pinguïn-bollen heb ik met maskertape ijsschotsen gecreëerd (net zoals je dat met bergen doet), daarachter een stukje zee en de witte gelpen zorgt voor sneeuw- en schuimsuggestie. Voor de lucht heb ik een stencil gebruikt en met de hand wat vogels getekend. De horizonlijn is getrokken met een donkergrijze stift en met mijn vinger wat dikker gemaakt. Net boven de horizon hangt wat mist.
De keuze van tekst is wel eens lastig met een voorbeeld kaart, deze tekst uit kit 129 was vanwege de serie cirkels erin. Achteraf was een geboortetekst toepasselijker geweest, zeker gezien de geweldige manier waarop pinguïns voor hun baby's zorgen.
Ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb om je stempels ook eens door te draaien en er dan iets anders in te zien. Succes!
Josje
Wij vinden het leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

3 opmerkingen:

Rianne Timmers zei

Ik zag hem al op facebook voor bij komen ik vond hem geweldig heel leuk gespeeld met de ......... pingiuns
Rianne

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Zo'n eindeloos gave kaart is dit geworden...helemaal top bedacht Josje...

Gerrina zei

Dit is zo'n toffe, prachtige kaart! Super gecombineerd! Groetjes, Gerrina