zondag 31 augustus 2014

Nog één keer


Boefjes kaarten.
Zoals deze prachtige swirl, gestempeld met Versamark op een zwarte Bister achtergrond. Met koper geembost en met witte gelpen wat accenten. Wat meer heeft dit stempel nodig? Een klein zwart randje en een kaart in één van de bijna 50 grijs tinten van het bister.


Of de kleine piraat, gestempeld op correspondentie papier. Met kleurpotloden ingekleurd en gemaskerd. Op de achtergrond een kompas en raders gemaskerd en blauw gesponst. Dan het cirkelstencil erop leggen en met donkerblauw de rondjes sponzen. De 'P' met het letterstencil gesponst, de andere letters los gestempeld, net als de sterren. Op een rode kaart plakken en ach, wat is het toch een heerlijke kaart voor een boefje.


En dan nog het meisje Marloes. Zij is met zwarte Stazon op aquarelpapier gestempeld en met aquarelpotloden ingekleurd. Voor de achtergrond heb ik distressinkten gebruikt en het papier op maat gescheurd. Een stukje felgroen behangstaal en een blauwe kaart maken het geheel af.  
Vandaag eindigt ons thema van augustus, de boefjes stempels. Wat mij betreft, was het genieten om met deze stempels te werken, ze zijn eigenlijk zo leuk!

Maar het thema van komende maand is ook weer zo leuk: het nieuwe sheet is geweldig. Daarom alvast een tipje van de sluier....


Een fijne dag
Josje

Wij vinden het leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

2 opmerkingen:

Anneke zei

Ik ben helemaal weg van de bovenste kaart. Groetjes Anneke.

Stampinback Art Stamps zei

Super Josje