zondag 3 augustus 2014

Me and my dog

Het is jullie misschien nog niet opgevallen, maar augustus is Boefjes-maand. En....veel Boefjes stempels zijn te vinden in de afdeling 'sale', dus leuk geprijsd! Deze stempels zijn misschien voor een aantal stempelaars minder populair, maar je kunt er zulke leuke kinderkaarten mee maken. Vandaag heb ik twee kaarten gemaakt met 'me and my dog'.


Eerst een kinderkleurkaaart. Voor een kleine jarige, dus heb ik links de stempels ingekleurd, als voorbeeld, en rechts mag de jarige het zelf doen. Een leuk klein cadeautje, eventueel met een setje kleurpotloden erbij. 

Maar het kan ook anders. 

In de vorm van een verhaaltjeskaart, bijvoorbeeld. Wat ik van deze stempels zo leuk vind, is dat je er een heel verhaal van kunt maken. Bijvoorbeeld dat het jochie zijn hond stevig vasthoudt om hem te beschermen tegen al die katten. Stttt.... dan zien ze ons niet.
De 'bosjes' zijn gemaakt met de bloemen uit kit 148 en afgedrukt nadat ik wat water op het stempel gesprayd heb. Een bosjesachtig masker gemaakt en eerst de bovenkant van de kaart gemaskerd, zodat ik de bosjes kon sponzen. Dan de bosjes maskeren en de katten van kit  147 afgedrukken met grijze inkt, zodat je met memento stiften de katten een kleurlijntje kunt geven. De lucht wat blauw gemaakt en een lijntje onder de bosjes gemaakt, met wat schaduw op de voorgrond. Tot besluit de tekst ( sheet 79) afgedrukt. 

Een fijne dag
Josje

Wij vinden het leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

2 opmerkingen:

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Leuk idee om van de kaart ook een kleurplaatje te maken!

Stampinback Art Stamps zei

Een heel leuk idee Josje.