dinsdag 10 december 2013

Stampinback Sheet 142, Alcohol Inks and Perfect Pearls

Voor dit kaartje heb ik een smalle, lila kaart gesneden. Op Stampinback stempelkarton gespeeld met diverse kleuren Alcohol inkt en daarna deze strook uitgesneden. De strook op de kaart gelijmd. Uit lichtblauw papier de cirkel geponst en hierop de superleuke sneeuwklokjes gestempeld en ingekleurd met witte gel pen en donker- en lichtgroene markers. De Hello tekst gestempeld met donkergroene Stazon. De rand van de cirkel met blauwe chalk bewerkt en de cirkel op de kaart gelijmd...Laat het voorjaar maar komen :-)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Ook al zijn de kleuren van en op deze tag niet de vrolijkste...door de stempels vind ik het een tag geworden waar ik wel vrolijk van werd.
Begonnen ben ik met de zwarte tag, waar ik langs de randen met een witte gel pen slordige lijnen heb getrokken. Vervolgens met Versamark de bloemenstempel van sheet 142, de tekst stempel en de vlinders (ook stempels van Stampinback) afgedrukt en verhit met Sea Foam embossingpoeder.  Met een embossingpen de bloem bewerkt en daarna met een kwastje Perfect pearls aangebracht. Het overtollige met een doekje weggepoetst. Bovenin de tag nog een extra oogje geponst...door beide oogjes zowel een zwart als een wit koordje geknoopt.

Dit was het weer voor vandaag, hartelijke groet/kind regards, Alie :-)8 opmerkingen:

maria's knutselplezier zei

Wat een prachtige voorbeeld kaarten weer, ik ben helemaal weg van de eerste, maar dat is vooral omdat de kleuren zo magisch zijn, super mooi!!!

Groetjes
Maria

Gerrina zei

Wat veel moois laat je hier weer zien! De eerste is in alle eenvoud simpel gezegd prachtig! De tweede is mooi dramatisch en een gave kleur paars! Groetjes, Gerrina

Stampinback zei

Prachtig Alie

Wiepke zei

Heel mooi!!

butterfly zei

How gorgeous! I love that amazing inky panel on the card, and the tag is so perfect with those tiny butterflies.
Alison x

Rosie Schirrmeister zei

Both are so gorgeous, as always, Alie

Marianne zei

Ik vind ze beiden erg mooi. En van mij mag de lente ook al komen :-)
xxx Marianne

Inge zei

Wat zien deze er ook weer mooi uit. Vooral de bovenste... wat is die prachtig van kleuren!