dinsdag 3 december 2013

LOVE...and a Happy Hellooooo :-)

klik op de foto om te vergroten

Op deze grote kaart heb ik 2 stempels gebruikt van de nieuwe stempel sheet 142, te weten de bloem en de Love tekst.  Begonnen ben ik met aquarel lpapier, waarvan ik de randen afgescheurd heb. Hierop met Stazon Dove Grey een achtergrond tekst van Stampinback her en der afgedrukt. Met een acrylblok, Distress inkt op het papier gedrukt, met een kleiner acrylblok rode Distress inkt gedrukt. Hierop met witte en zwarte Distress stains de harlekijn stencil gebruikt. Met een zwarte fineliner randen getrokken rond de gekleurde vlakken. De bloem gestempeld en met een Identi pen een steel gegeven. De tekst Love zowel rechts bovenin als links onderin afgedrukt. De kaart gemat op een knalrode onderkaart waarna  ik met witte verf en een dop, cirkels heb afgedrukt.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-klik op de foto om te vergroten

Op deze kaart heb ik één achtergrond stempel en twee tekst stempels van de nieuwe stempel sheet 142 gebruikt. De kaart heb ik eerst gevouwen van wit linnenkarton. De voorkant diagonaal afgesneden. Hierop de bolletjes stempel met gele Archival en Stazon Dove Grey afgedrukt. Op Stampinback karton gespeeld met Alcohol inkten. Hier uit cirkels geponst en deze verspringend op de voorkant gelijmd. De steeltjes en blaadjes zijn getekend, de teksten gestempeld. De randen van de kaart zijn bewerkt met zwarte chalk.

Klik op de foto om te vergroten

Dit is de binnenkant van de kaart. Ook hiervoor heb ik de grote cirkel nogmaals geponst en tegen de cirkels aan de voorkant gelijmd. Met een kleine cirkelpons nog 4 rondjes kunnen ponsen en ook deze op de kaart gelijmd en steeltjes en blaadjes gegeven. Hier heb ik de bolletjes stempel telkens maar gedeeltelijk afgedrukt...niet op een acrylblok gekleefd maar gebogen in de hand gehouden.

Dit zijn hier mijn eerste inzendingen met de stempels van sheet 142...stempels die bij mij smeekten om met vrolijke kleuren gebruikt te worden. Terwijl het buiten hard waaide en somber weer was, toen ik deze kaarten maakte, werd het op mijn buro een vrolijke boel, heerlijk :-)

Hartelijke groet/Kind regards, Alie :-)


5 opmerkingen:

Gerrina zei

Heerlijke kaarten! Leuk dat contrast van de 1e door die kleuren! En de tweede is kleurrijk en warm en zou zonder moeite bij iedereen in de brievenbus mogen landen! Groetjes, Gerrina

Wiepke zei

Wat een mooie vrolijke kaarten!!!

Marianne zei

Ja raar dat je bepaalde emoties krijgt bij sommige kleuren. Ik vind het allebei weer bjoeties!! Het idee om de binnenkant ook te versieren is wel heel erg leuk!!
Liefs,
Marianne

butterfly zei

What great cards from Alie - the strong graphics of the first are so bold, and the second one is simply beautiful!
Alison x

Julia S-W zei

I love both cards but the first one is my favourite. So clever to use the dove grey stazon (I need to get that now!) and the ink on the blocks. The bold, bright colours and shapes of both are just what we need. Great cards Alie!
Juliaxx