zondag 6 maart 2016

Anks pop-up keukenIn februari was Ank jarig en hadden wij kit 158  al in huis. Natuurlijk maak je dan een koekjes kaart, in dit geval de pop-up keuken van Ank. Aan de buitenkant ziet het er heel gewoontjes uit. Maar doe je de kaart open dan zie je dit: 


De keuken nadat de kleintjes geholpen hebben om koekjes te maken!
De wand is met behulp van een stencil van rode tegeltjes voorzien. Het werkje in de tegels is gemaakt met het 'borduurgaren'-stempel uit kit 157. Het aanrecht is een restje zwart vinylbehang waar ik een cirkel op gestempeld heb en wat pearl-ex poeder op 'gemorst' heb. De tegeltjes wand en het aanrecht heb ik op een witte kaart geplakt. Op een stuk stevig papier heb met donkerblauw of bruin diverse keuken spullen afgedrukt, ingekleurd en uitgeknipt. Van de garde heb ik alleen het handstuk gebruikt, de losse draden heb ik zo op de tegeltjeswand gestempeld. De handschoenen en de pollepels heb ik los geknipt, de eerste hangen nu aan één haakje.


 Achter de aanrechtspullen heb ik een stukje van het aanrechtpapier geplakt zodat je de plakstripjes zo min mogelijk ziet. Om eerlijk te zijn is dit een kaart waar ik vooral heel veel plezier in heb gehad om hem te maken! 

Volgens mij is het vandaag een prima dag om koekjes te bakken, die van het sheet zijn heerlijk! 
Succes, eet smakelijk en een fijne dag! 
Josje 
Wij vinden het leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

1 opmerking:

Trix zei

Wat een fantastisch leuke kaart, Josje.
Ank zal vast heel erg verrast zijn geweest toen ze hem openklapte!
En blij wed ik!!

Ik ga zo eens proberen of ik nu wel op de site kan komen om de sheet te bestellen voor Nijkerk.
Vanaf de aankondiging is me dat nog steeds niet gelukt en kreeg ik steeds foutmeldingen.

groetjes, Trix