zondag 14 juni 2015

A smile is


the prettiest thing you can wear. 
Deze pagina's begonnen met roze en lila verf, waarna ik op de rechterpagina de jurk overgetekend en wit geverfd heb. Met behulp van Marilyn's stencil heb ik een gezicht getekend en ingekleurd met verfstiften en tot besluit wat paarse colorit korrels natgespoten. 
Links heb ik toen de drie mannequins en de twee dameskopjes uit kit 146 afgedrukt met zwarte inkt en ingekleurd.  Met het weaving stencil en verfstift een soort muurachtergrond aangebracht en een ondergrond met inkt gesponst voor het lopende drietal. Een aantal accenten met witte pen aangebracht en schaduwen met een grijze memento stift. Om een geheel te vormen heb ik met zwarte en witte sharpies langs de randen van het papier wat gekriebeld.
En toen nog een tekst. Daar was eigenlijk geen plek meer voor, maar deze zeer passende woorden uit kit 152 kun je makkelijk los knippen. Ik heb ze op wit papier afgedrukt en opgeplakt in de blokken van de achtergrond.
Ik vind dit heerlijk om te doen, gewoon zomaar beginnen en kijken waar het eindigt. Of het Art journaling is of niet, voor mij is het elke keer een verrassing om het eindresultaat toch zelf leuk te vinden. Iets, waar ik halverwege soms heel erg aan twijfel!

Een fijne dag!
Josje
Wij vinden het leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

1 opmerking:

Gerrina zei

Wat een mooie kleuren en gaaf gecombineerde stempels! Een spread om blij van te worden! Fijne zondag verder!