zondag 4 mei 2014

Stencil en stempels van Stampinback Op deze eerst witte kaart heb ik het Stampinback Squares Stencil gelegd en ben hierover met een droog babydoekje overheen gaan poetsen met Distr4ess inkten. Op deze manier oogt het beïnkte deel grover als wanneer dit met een sponsje wordt gedaan. hierop heb ik de mooie stempel van de typemachine en de combinatie stempel van Marilyn Monroe en de achtergrond tekst. Eén keer de happy birthday tekst uitgeknipt uit de nogmaals gestempelde tekst en op de kaart gelijmd. Met een zwarte fineliner een tweemaal losjes een kader getekend om Marilyn heen. De randen van de kaart bewerkt met zwarte chalk en gelijmd op een knalrode onderkaart waar met witte gesso en een rondje, cirkels zijn aangebracht.

 Hartelijke groet, Alie :-)

Het Designteam is ondertussen volop aan het werk met de nieuwe stempels die in juni a.s. uit gaan komen. Ook deze stempels dagen weer uit tot het maken van unieke creaties...dus verheug je alvast :-)


Wij vinden het leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

6 opmerkingen:

Anneke zei

Wat een leuk idee om de achtergrond op deze manier te gaan maken. Ga het ook eens proberen. Mooie kaart geworden. Groetjes Anneke.

Unknown zei

Alweer een prachtige kaart en wat leuk om Marilyn zo terug te zien!!

Marianne zei

Ahhh die is weer gaaf Alie!! Wat een leuke MM stempel. Heb toch een beetje een zwak voor die vintage stempels hahaha. Mooie kaart!!

Ballie (Bennarda) zei

heel leuk effect met die babydoekjes Alie, mooie kaart.
groetjes Ballie

Gerrina zei

Mooi om Marilyn zo te gebruiken! En die achtergrond is weer super! Groetjes, Gerrina

Dora zei

mooi gedaan met dat stencil. mooie kaart.