dinsdag 11 februari 2014

Stampinback sheet 145 and more - Happy Hello


Uit linnenkarton, dat wel wat weg heeft van kraftpapier deze dubbele huisjes gesneden en in het midden een vouw gemaakt.
De "daken" bestempeld met de houten planken achtergrond stempel van SB sheet 145...overdwars. En op de "huisjes",  dezelfde stempel stempel afgedrukt maar dan verticaal. De witte Distress Stain gebruikt op de vertikale planken. Net onder de daken de golvende ruitjes stempel afgedrukt. De daken bewerkt met rode Distress Stain en in het midden met een ponsje 2 cirkels uitgeponst en deze onder het dak gelijmd. Het oog van SB sheet 144 2 x afgedrukt en ingekleurfd met de waterpen, rode en roze Distress inkt en witte gel pen. De rechter- en linkerschoen afdruk van SB sheet 145 gestempeld, wat roze Distress inkt langs de onderste rand aangebracht en door de open cirkels twee kreuklinten geknoopt. De twee tekst stempeltjes zijn afkomstig van SB sheet 142.

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie kunnen geven met deze huisjes.
Hartelijke groet/Kind regards, Alie :-)

EN GAAN JULLIE OOK NAAR ONDERSTAANDE BEURS ZONDAG A.S.???

6 opmerkingen:

maria's knutselplezier zei

Wat Prachtig weer Alie, je werken zijn steeds zo super origineel , jij bent echt een artieste!!!

Groetjes
Maria

Stampinback zei

Een plaatje !

Marianne zei

heel mooi Ali

annekescardart zei

Love your design. Dit ziet er ook weer geweldig uit. groetjes Anneke.

Gerrina zei

Wat een gave huisjes! Mooi hoe je de patronen weer met elkaar combineert! Je hebt me zeker weer geïnspireerd! Groetjes, Gerrina

Alex zei

Wow, this looks awesome, Alie! Beautiful!