zondag 23 februari 2014

Keep calm en neem de tijd


Deze bijzondere kaart wil ik opdragen aan Ellen, Ballie Henriëtte, Wiepke en Alie, de meiden van het Stampinback designteam. Het designteam van Stampinback bestaat uit getalenteerde vrijwilligers, die maandelijks een velletje rubber krijgen en in ruil daarvoor minstens 4 kaarten ontwerpen en die op zoveel mogelijk plekken showen. Deze kaarten moeten altijd perfect, inspirerend en op tijd klaar zijn voordat het rubber in de webshop komt, want ook daar moeten de voorbeelden bij. Ideeën, ontsproten aan het brein van Ank en in rubber geperst door Fred vormen vaak een grote uitdaging. Dus meiden, keep calm and create art!

Ergens ben ik ook in dat team beland, maar de druk om maandelijks te presteren is voor mij te groot. Mijn werk vraagt al veel creativiteit, veel tijd en enorm veel energie. Daarom is dit mijn laatste bijdrage aan dit blog als designer. Ik hoop dat ik jullie af en toe heb kunnen inspireren en dank jullie voor de reacties. Want die reacties zijn ook feedback voor ons, dus laat weten wat je van de kaarten en van de stempels vindt!

 Hoe deze in meerder opzichten bijzondere kaart tot stand is gekomen staat dit keer op mijn eigen blog samen met wat ironie van het leven.

Een fijne dag en tot ooit....
Josje 

3 opmerkingen:

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat heb je e.e.a. mooi verwoord maar ook laten zien in je kaart Josje!
Respect voor je beslissing en uiteraard zul je altijd een Stampinbacker blijven he :-)
Alle goeds!! Alie

Gerrina zei

Jammer dat je deze beslissing moest nemen, Josje! Maar dan kom ik wel af en toe bij jou op je blog voor wat mooie kaarten en een stukje inspiratie hoor... Mooi gezegd en net als telkens weer een mooie bijpassende kaart! Zie je ergens tussen stempelen en bloggen, Groetjes, Gerrina

Ellen zei

Josje,

Bedankt voor al je enthousiasme, inspiratie en wijze woorden.

groetjes Ellen