dinsdag 18 februari 2014

Stamped cards with Stampinback stamps, sheet 145


klik op de foto om deze te vergroten

Op linnenkarton dat op kraftpapier lijkt heb ik zowel rechts onderin als linksboven de stempel van het stenen muurtje afgedrukt (sheet 145) met bruine Stazon. Hierna met zwarte Stazon de evolutie-stempel (sheet 145) afgedrukt en verspringend dezelfde stempel ook met Stazon Dove Grey gestempeld, zodat er een schaduweffect ontstaat. Vervolgens de mooie, al eerder uitgebrachte tekst stempel van SB afgedrukt met zwarte Stazon. Bovenin, links en rechts een bladeren stempel van SB diverse malen gestempeld met bruine Stazon en ingekleurd met een groene marker en een witte gel pen. De stenen muurtjes ingekleurd met een bruine marker. De randen van de kaart ruwweg bewerkt met zwarte chalk en de kaart gemat op een grijsbruine onderkaart.

......................

klik op de foto om deze te vergroten

Op Sheet 145 zit ook een behoorlijk kleine stempel: een labeltje met een koordje. Dit stempeltje had ik nog niet gebruikt...dat kon natuurlijk niet. Toen mijn oog viel op Sheet 143 waar ook een aantal kleine tekst stempels en een veer op staan, besloot ik om er tekstlabeltjes van te maken. De ondergrond is ingekleurd met Pan Pastels en met een gummetje heb ik rechthoeken gegumd. Hierop met Versamark de labeltjes gestempeld en deze met Pan Pastels en tools gekleurd. Daarna de teksten(sheet 143) met Versamark gestempeld en ook met PP ingekleurd....wat ik ook zo heb gedaan met de veer van sheet 143. Delen van een kleine tekst stempel met een cursief lettertype, her en der afgedrukt, met een witte gel pen details aangebracht. Een labeltje gestempeld op donkergrijs papier, uitgeknipt, tekst ingeschreven met witte gel pen en dit labeltje verhoogd opgeplakt. De tekst LIEF is ook van sheet 143. De randen bewerkt met zwarte chalk en de kaart gemat op een donkergrijze onderkaart.
Zo is de kleine label stempel toch goed van pas gekomen!

Hartelijke groet/Kind regards, Alie :-)


Wij vinden het leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

7 opmerkingen:

Stampinback zei

Ik vind ze allebei helemaal SUPER !

Ellen zei

Alie wat een schitterende kaarten. Vooral de bovenste vind ik helemaal geweldig

Marianne zei

Mooie kaartjes Alie!! Op de eerste vind ik de schaduwen een prachtig effekt hebben en de tweede is gewoon heel heel heel erg lief!!
xxx Marianne

butterfly zei

Brilliant work again by Alie!
Alison x

Wiepke zei

Super kaartjes, alletwee!!!

Gerrina zei

Wat mooi die schaduw bij de evolutiestempel! En die muren en blaadjes geven veel diepte! Groetjes, Gerrina

Janny zei

Ik vind beide kaarten erg mooi. Groetjes Janny