dinsdag 14 januari 2014

You are Braver, Stronger, Smarter!!


klik op de foto om deze te vergroten

Op Stampinback karton de nieuwe tekst stempel van sheet 144 afgedrukt met bruine Versafine. Vervolgens de stempel gemaskerd en de Stained glass stencil van SB hierop gelegd en met een sponsje bruine Distress inkt aangebracht. De stencil heb ik deels gebruikt, want hij is groter dan de kaart.. 
Op apart papier de krantenjongen gestempeld, uitgeknipt, ingekleurd met Distress inkten en een waterpen en de afbeelding op de kaart geplakt en schaduwen met een potlood getekend er omheen. Het masker van de tekst verwijderd en één van de kleine vogeltjes van sheet 141 afgedrukt en ingekleurd met gele marker. Die gele marker ook gebruikt voor enkele woorden in de tekst om deze te benadrukken.
Langs de randen van de kaart herhaalde malen een takjes stempel afgedrukt. De kaart gemat op een zeer donkerbruine onderkaart.  Met bruine Stazon de tekst stempel nog een keer afgedrukt op wit papier en de woorden uitgeknipt en deze op de kaart bevestigd.  Rechts drie oogjes gemaakt met de gatentang en hier drie kleuren raffia doorheen geknoopt.

Op mijn blog heb ik een "Eye am a fish" kaart geplaatst...mét uiteraard een SB stempel...maar dan wel aangepast....nieuwsgierig? Dan maar even kijken ...

Dat was het weer! Hartelijke groet/Kind regards, Alie :-)

6 opmerkingen:

Janny zei

Mooie kaart geworden. Groetjes janny

Gerrina zei

Leuk de kaart zo! Doet en modern en vintage aan;knap! Dat stencil is een die ik echt graag wil; wat een aanvulling. Groetjes, Gerrina

Marianne zei

Geweldig mooie kaart en ik kom NU naar je EYE kijken :-)
xxx Marianne

maria's knutselplezier zei

Prachtig!!!

Groetjes
Maria

Stampinback zei

Een prachtige vintage getinte kaart !

Wiepke zei

Mooie kaart! Hij lijkt ingewikkeld, maar als je de beschrijving leest valt het best mee!