zondag 19 januari 2014

Kijken met je hart


Een kaart met veel lagen. Eerst de achtergrond (grote 'ogenkaart') op SB karton gestempeld met perfect resist en laten drogen. Kaart en stencil vastplakken en achtergrond sponzen, ik heb dit een paar keer gedaan om de intensiteit van de kleur sterker te maken, de eerste laag trekt in het karton, de tweede en derde laag steeds minder. Stencil verwijderen en letters schoonvegen. Daardoor verdwijnen de onderste 'barsten' een beetje. Een stuk van het gebarsten raam en de tekst (ook sheet 144) stempelen. Met een stencil (dit is zo'n reststukje, waar confettihartjes uit geponst zijn) op een paar plekken hartjes sponzen, een aantal heb ik met zwarte stift omlijnt. Hoeken van de kaart rond geponst en op zwart gemat. 
Finishing touch: een hart geponst en helemaal met rode inkt doorweekt, langs de rand met zwarte stift aangetipt. En zo het gat in de ruit met liefde bedekt :-)
Een liefdevolle dag allemaal
Josje

3 opmerkingen:

maria's knutselplezier zei

Prachtige AJ pagian, super mooi opgebouwd!!!

Groetjes
Maria

Gerrina zei

Leuk hoe je de stencils met de nieuwe stempels hebt gecombineerd! Ik gebruik wat minder poreus papier, dan hoef e niet ze vaak te sponzen voor de intensiteit... Fijne zondag verder, Gerrina

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Een liefdevolle kaart Josje