dinsdag 28 januari 2014

Sheet 144 Stampinback - 2 gestempelde kaarten


Een witte kaart gesneden uit Stampinback karton, hierop de stempel van het gebroken glas (Sheet 144) afgedrukt met zwarte Versafine. De kaart gemat op een zwarte kaart en een raamwerk gesneden en op de witte kaart gelijmd. De golfbal met bruine Versafine gestempeld net als het menneke...beide ingekleurd met bruine Distress inkt en een waterpen en uitgeknipt. De kaart op een rode onderkaart gelijmd en de golfbal en het menneke op de kaart geplakt. Op een reststrookje wit papier nog een deel van de gebroken glas stempel afgedrukt en met rode Archival de tekst Stoer afgedrukt. Gemat op een zwart kaartje. Het stokje met een pen getekend. 
Alle gebruikte stempels zijn van Stampinback!

.................


Op een strookje wit papier de Flagstone Stencil (Stampinback) bewerkt met blauwe Distress inkt en een zacht droog doekje), daarna de achtergrond stempel met letters en cijfers afgedrukt met bruine Versafine.  Op apart papier de vrouw afgedrukt en ingekleurd met Distress Inkten, uitgeknipt en op het kaartje gelijmd. Het zwarte hoedje gestempeld met zwarte Versafine en wiebeloogjes  aangebracht en langs de randen van de kaart zwarte chalk. De kaart gemat op een lichtblauwe linnen onderkaart. Hierop de mooie tekst stempel gestempeld met bruine Versafine.  De hand met de wijzende vinger is gestempeld met zwarte Versafine. Tot slot de hartjes en brilletjes met Stazon Dove Grey afgedrukt. De kaart gemat op een grijs/bruine onderkaart.
Behalve het hartje en de bril (dit zijn eerder uitgegeven stempels van SB) komen alle stempels van de nieuwe sheet 144 van Stampinback.

Dit was mijn laatste bijdrage voor januari 2014, hopelijk heb ik iemand kunnen inspireren.
Tot volgende week dinsdag met dan alweer prachtige nieuwe stempels van sheet 145 :-)

Hartelijke groetjes/Kind regards, Alie :-)7 opmerkingen:

Unknown zei

Alweer 2 mooie kaarten, met weer nieuwe inspiratie!!!!

Gerrina zei

Jee, Alie, jij blijft mooie dingen met deze sheet verzinnen! Mooist vind ik de bovenste, misschien omdat ik ´m ondeugend vind? Groetjes, Gerrina

butterfly zei

Great use of the stamps by Alie - two terrific cards!
Alison x

Folkje zei

Ik vind ze allebei erg mooi, de onderste kleuren combi vind ik echt prachtig.

groetjes
Folkje

Henriëtte zei

leuke kaarten Alie.
groetjes Henriëtte

Marianne zei

Ze zijn weer heel erg mooi!!

Ballie (Bennarda) zei

super kaarten, Alie, mijn voorkeur gaat naar de bovenste, dat zou ik in mijn dromen ook wel eens willen doen, ha-ha.groetjes Ballie