woensdag 2 september 2015

Inspire

Tot mijn grote vreugde mocht ik nog twee maand langer in het design team blijven en werken met de volgende kit. Kit 155 Ballerina + 123 is ook weer een prachtige set stempels.Vandaag de beschrijving van mijn eerste kaart met deze mooie stempels.
 Op gewoon stempelpapier de grote woorden uit kit 129 : background gestempeld met distress paint. Op de onderkant van de kaart oranje verf aangebracht en op de bovenkant oranje distress inkt over de woorden. Omdat de paint als een resist werkt blijf je de woorden zien. Met een stencil en roze distress inkt wat patronen aangebracht op de hoeken en op de overgang tussen de verf en de inkt. De achtergrond stempel uit kit 154 aangebracht en met een sharpie de lijntjes geaccentueerd. Dit ook met de cirkels uit kit 129 gedaan. Als laatste de zwarte spetters uit kit 155 ABC+ hier en daar gestempeld. De ballerina is mijn absolute favoriete stempel uit deze nieuwe kit. Ik heb haar op los papier gestempeld en ingekleurd met derwent inktense potloden. Na het opplakken een wit lijntje rondom aangebracht. 
Fijne dag, groetjes Mirjam. 
Wij vinden het leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

3 opmerkingen:

Anne zei

Wat een prachtige kaart!
En inderdaad een mooie danseres!
Ik heb gisteren met een de stempelkit besteld,hoop dat ik hem snel in huis heb, krijg meteen inspiratie bij bet zien van jullie prachtige kaarten!
Groetjes Anne-Marie

Ballie (Bennarda) zei


Leuk kaartje Mirjam, de kleuren oranje en rose is ook een mooie combinatie bij elkaar.
groetjes Ballie (Bennarda)

Ballie (Bennarda) zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.