zondag 15 februari 2015

Modem, mijn kleine zwarte kattenbeest


De achtergrond van de kaart is SB-karton met acrylverf, via de gelliplate aangebracht. (Eigenlijk al mooi genoeg :-)) De kat met versamark op zwart linnen papier afgedrukt en met zwart geëmbost, uitgeknipt, gaatjes in de bloemen geprikt en op elke bloemetje 1 kraal geregen. (er lagen mooie antracietkleurige kralen, maar die pasten niet over het oog van de naald). Op de achtergrond de twee vogels afgedrukt met zwarte versafine, dat pakt mooi op de acrylverf. Op de plaats van de ogen  twee kralen gezet. Links op de achtergrond lijken bloemstengels te zitten, daar heb ik drie afdrukken van bloemen gemaakt met brillance inkt. In elk blaadje geprikt en dezelfde kralen op de buitenblaadjes vastgezet, in het hart een dikke lila kraal. De tekst afgedrukt met Versamark en  zwart embossing poeder op gedaan. Het leuke was, dat een deel van de inkt al te droog was, maar juist daar waar de tekst een beetje wegviel, werd het duidelijker na het embossen. 
Een zwarte lijn langs de hele kaart getrokken, dat viel niet genoeg op, daarom met een penseel en black sooth distress inkt een kader gemaakt. Het geheel op een witte kaart geplakt en als laatste de kat met foam langs de rand van de onderkant geplakt.
En toen was het buiten donker en kon ik geen goede foto maken. Daarom vandaag een late blogpost, maar met een goede foto, ook van de details.Groetjes
Josje

Wij vinden het leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

4 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Een geweldig mooie kaart. Leuk gevonden om op deze manier bloemen te maken. Heel creatief!
groetjes, Caroline

Unknown zei

Prachtig!!!!!!!!!!

Ballie (Bennarda) zei

super Josje.

Gerrina zei

Prachtige kaart! Wat mooi die kleine accenten op dat poezenbeest! Groetjes, Gerrina