dinsdag 12 november 2013

Drie kaarten met gestempelde vogels

(klik op de foto om te vergroten)

Op bovenstaande kaart heb ik Dylusions Ink Sprays gebruikt, daarna een stencil met takken op de kaart gelegd en de witte Dylusions Ink Spray gebruikt. Vervolgens de zanglijsters op de bloesemtak (nieuwe stempelsheet nov.2013) gestempeld  en de tekst stempels, beide met zwarte Archival. Met een waterpen en Distress inkten de vogels, bloemen en tekst ingekleurd. Nog wat details met de witte gel-pen aangebracht. Aan de onderkant van de kaart een randpons gebruikt. De randen met zwarte chalk bewerkt, gemat op een creme kaart, daarna op een heldergroene onderkaart.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

(klik op de foto om te vergroten)

Op een wit kaartje Liquid Water Color van Stampinback aangebracht met een zacht, droog doekje. 
Hierop de collage-stempel van de zanglijster met de jonkies in het nest gestempeld en de tekst (alle stempels van de nieuwe sheets nov.2013. Verder alleen ingekleurd met de witte gel-pen. Op de helft van een zwarte onderkaart, een donkere zalmkleur kaart gelijmd en op de andere helft een felgele kaart. Hierop het kleine vogeltje 2 x gestempeld. De randen van de witte kaart met zwarte chalk bewerkt en schuin op de onderkaart gelijmd. In de linker onderhoek twee gekleurde veertjes vastgemaakt. Met twee geponste en bestempelde bloemen een samengesteld bloemetje op de veren gelijmd.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
(klik op de foto om te vergroten)

Op een witte correspondentiekaart  kleuren aangebracht met een kwast en verdunde Acrylverven.
Op de linkerhelft de berkenboom stempel afgedrukt en met een zwarte identypen de stammen verlengd en takjes getekend. Rechts één van de vogels op tak van de nieuwste nov-2013 sheets, net als de tekst: The early bird. Het vliegende vogeltje is ook een stempel van Stampinback.
Op een zwarte onderkaart een deels lichtblauwe kaart en een mosgroen strookje geplakt...hierop de gestempelde kaart gelijmd.

Dit waren mijn kaarten voor vandaag, hopelijk raakt er iemand door geïnspireerd.

Hartelijke groetjes, Alie :-)


8 opmerkingen:

Marianne zei

Drie prachtige vogelkaarten. Top!!
xxx Marianne

Gerrina zei

Wat een mooie kaarten! Ben weg van de achtergrond bij de 1e, de veer bij de 2e en natuurlijk de mooie bomen op de laatste! Groetjes, Gerrina

Rosie Schirrmeister zei

Brilliant, Alie

Wiepke zei

Ze zijn weer prachtig!!!
En.... zo verschillend!

Rianne Timmers zei

dit zij drie heel mooie kaarten en zo verschillend. echt super.
Liefs Rianne

Silvia(Barnie) zei

All three cards are fantastic.

Stampinback zei

Prachtig Alie !

butterfly zei

Fabulous cards from Alie - my favourite is that last one - gorgeous trees!
Alison x