maandag 10 december 2012

Kat van de week

Het is weer tijd voor een nieuwe stempel van de week. Deze week hebben we gekozen voor deze kat, je vind hem heel voordelig hier in de webshop.
En dit is de kaart die ik er mee gemaakt heb:
Ik ben begonnen met het stempelen en maskeren van de kat op een stuk papier. Het "vuurwerk" heb ik met paint dabbers en water gemaakt. Eerst je dabber op het craftsheet drukken zodat er verf uit komt. Dan er wat water bij doen en hier de verf mee verdunnen. En hem dan met op het papier slaan zodat de verf alle kanten op spat. Dit goed laten drogen. Dan de lucht gesponst met chipped saphire en black soot. Dan het vuurwerk schoon vegen en met stickles sterren aanbrengen. Toe alles goed droog was heb ik het masker verwijderd en de kat met alcohol markers ingekleurd. De tekst heb ik geprint en er dan de banner overheen gestempeld, deze uitgeknipt en op de kaart gelijmd. Dan nog een paar matten erachter en alles op de kaart bevestigd

groetjes Ellen6 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Super gaaf en cool. Prachtige achtergrond er bij.
groetjes Marja

Dora zei

haha...zo maak je dit een grappig kaartje.
mooi gemaakt.
groetjes

Anoniem zei

hahahahaha hij is GE-WEL-DIG !!!!

groetjes, Manda

maria's knutselplezier zei

Dit is de max , mijn zoon en schoondochter zijn gek op poezen (hebben er 4) wil deze stempel zeker bestellen hij is gewoon de max!!!

Groetjes
Maria

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Hahaha, hij is leuk! Hoewel ik blij ben dat mijn katten zich anders gedragen :-)


groetjes, ALie

Ballie (Bennarda) zei

Ellen, hij is Super.
groetjes Bennarda (Ballie)