zaterdag 13 februari 2016

Parijs

 Het thema van deze maand voor de challange is Parijs. En omdat het Valentijnsdag is morgen is de "stad van de liefde" wel een toepasselijk thema .Nu heb ik persoonlijk niet zo veel met kaarten van steden maar ik heb van Ank een Eiffeltoren gekregen en zo heb ik er toch iets van kunnen maken. De kaart is paars door Josje. Toen wij onderweg waren van Tilburg naar huis hadden wij het over de challange en hoe dat vorm te gaan geven. Josje noemde de paarse kleur van de lavendelvelden dus zodoende een paars straatje in Parijs, met op de achtergrond de Eiffeltoren . Ik heb eerst de Eiffeltoren gestempeld met stazon jet black. Deze gemaskerd  en een cirkel van masker tape erop geplakt. Vervolgens de Huisjes gestempeld en de streepjes uit kit 157.  Alles is ingekleurd met paarse inktense potloden en hiermee heb ik ook de lucht gekleurd. Als laatste nog een franse tekst ( geen idee wat er staat dus neem me niet kwalijk als het er niet bij past.) De kaart is gemat op zwart en paars. Doe vooral mee met de challange van Stampinback want je kan er een leuke prijs mee winnen.

Groetjes Mirjam


Wij vinden het leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

3 opmerkingen:

Mac Mable zei

Love how you've done this card. Clever use of the different stamps and the colouring is just so gorgeous. A stand out card x

Stampinback Art Stamps zei

Super mooie kaart !

confettiny_53 zei

Ik vind het toch een mooie kaart geworden, Mirjam.
Al ben ik niet zo weg van de gekleurde 'strepen' in de huizen.
Ik had trouwens verwacht dat je de huizenrij apart gestempeld zou hebben, zodat je die over de Eiffeltoren in de achtergrond kon plaatsen.
Maar met direct stempelen heb je kennelijk ook het gewenste effect kunnen bereiken.