zondag 9 maart 2014

Wow you're the best!!! Fashionista sheet 146 Stampinback.nl
Op wit karton gespeeld met twee tinten blauwe en 1 tint groene Distress inkten. Hierop met Versafine de sierlijke takjes gestempeld Sheet 139 (te koop als gebruiksklare kit of als 2 losse sheets) en verhit met goudkleurig embossingpoeder. Op een apart kaartje met zelfde kleuren cirkels aangebracht en spetters aangebracht. Daarna het dametje (Fashionista sheet 146) gestempeld en ingekleurd met waterpen en Distress inkten en goudkleurige gel pen. De randen bewerkt met zwarte chalk en het kaartje op de onderkaart gelijmd. De bloem van Sheet 142 diverse malen met Stazon teal blue gestempeld, zowel op de kaart als op 3 afzonderlijke kaartjes. De randen hiervan ook met zwarte chalk bewerkt, de kaartjes op de grotere kaart gelijmd. Deze gemat op een lichtblauwe kaart en daarna op een zwarte onderkaart. Tot slot het tekstlabeltje (ook afkomstig van sheet 146) op de kaart gelijmd.

 Hartelijke groetjes/Kind regards, Alie :-)


Wij vinden het leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

6 opmerkingen:

Wiepke zei

WOW, WOW, WOW, wat is dit een prachtige kaart!!!!!

Marianne zei

Prachtige kleuren en een supermooie kaart!!
xxx Marianne

annekescardart zei

Prachtige kleuren bij elkaar.En weer die leuke dame met haar groene wangetjes. Mooi het goud embossing. Bij blauw gebruik ik vaak zilver maar door het groen erbij is het goud prachtig. Groetjes Anneke.

Stampinback zei

Wat een geweldige kaart !!

Gerrina zei

Mooi die drie kleuren en goud! Zo'n heerlijk zonnig geheel; prachtig! Groetjes, Gerrina

butterfly zei

What a stunning card from Alie - the colours are just beautiful (some of my favourites) and look even better with that touch of gilding. Brilliant!
Alison x